آسانسور غذابر | آسانسور و پله برقی آکام شایا
آکام شایا

آسانسور غذابر

آسانسور غذابر

آسانسور غذابر

امروزه آسانسورها انواع گوناگونی دارند که بسته به کارکردی که از آسانسور انتظار دارید، می بایست نسبت به انتخاب یکی از آن ها اقدام کنید. آسانسور غذابر از آن دسته آسانسورهای پیشرفته و نوپایی بوده که کاربرد آن بیشتر در رستوران هاست و همانطور که از نام آن برمی آید، برای انتقال غذا به کار می رود. این آسانسورها در دسته آسانسورهای هیدرولیک قرار می گیرند که به کمک سیال مناسب و دارای ویژگی های خاص عملکرد مطلوبی خواهند داشت.

از آنجایی که برای هر فردی که در سازه های چند طبقه مشغول فعالیت است، امنیت و ویژگی های یک آسانسور از ارزش ویژه ای برخوردار خواهد بود، قصد داریم در این مقاله به بیان خصوصیات منحصر به فرد آسانسور غذابر بپردازیم. در صورت تمایل به کسب اطلاعات در این زمینه تا پایان متن ما را همراهی کنید.

آسانسور غذابر

آسانسور غذابر چیست؟

همانطور که می دانید آسانسورها انواع مختلفی دارند که به صورت کلی از نظر عملکرد و نحوه کاربرد به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند. آسانسورهای غذابر یک پیشرفت شایان در حوزه مکانیک و صنعت آسانسورسازی به شمار می آیند که از زمان ورود آن ها به کشور، کار را برای رستوران و غذابرها بسیار راحت کرده است. کاربرد این آسانسورها برای جابجایی بسته های غذایی سبک و ظروف غذایی است.

اما شاید با این سوال روبه رو شوید که چرا به جای آسانسور غذابر از آسانسورهای معمولی با افراد مطمئن استفاده نمی کنیم تا از انتقال درست و بدون مشکل غذا مطمئن شویم؟ باید در بگوییم که آسانسورهای غذابر نیاز به افراد مختلف را به حداقل می رساند و دارای امنیت بالاتری نسبت به آسانسورهای دیگر است.

ویژگی های منحصر به فرد آسانسورهای غذابر

از این بالابرها در اماکن مختلف همچون رستوران ها، سازه های اداری و دانشگاهی و مواردی از این قبیل استفاده می شود. آنچه باید درباره این آسانسورها بدانید این است که آن ها تنها برای حمل غذا از طبقه ای به طبقه دیگر به کار می روند و افراد قادر به استفاده از آن نخواهند بود. نصب و راه اندازی آن با آسانسورهای دیگر تفاوت چندانی ندارد و ابعادی که برای آن در نظر گرفته می شود مطابق با استانداردهای موجود، دارای سطح 1 متر مربع به بالا و ارتفاعی بالاتر از 1.2 متر است.

سطح دسترسی به کابین در این آسانسور غذابر از تراز کف تمام شده 80 سانتیمتری نسبت به کف زمین می توان طراحی کرد. آسانسورهای غذابر دارای خصوصیات فوق العاده کاربردی و مزایای بی شماری هستند، اما تنها عیب آن ها عدم توانایی در استفاده از ظروف و غذاهای با وزن بالا برای جابجایی میان طبقات بیان می شود. اما مزیت بسیار ارزشمند آن ایمنی بالای وسایل قابل حمل در آسانسورهای غذابر خواهد بود که برای تمام خریداران آسانسور اولین ویژگی قابل توجه به حساب می آید.

آسانسورهای غذابر از نظر عملکردی در چه دسته ای قرار دارند؟

آسانسورها از بدو پیدایش ابتدایی ترین آن که نوع کششی است تاکنون، در انواع مختلفی ساخته شده است و هر یک از آن ها بسته به نوع کارکردی که از آن انتظار دارید، قابل استفاده خواهند بود. آسانسورها در حالت کلی دارای دو بخش مکانیکی و الکتریکی هستند که هر کدام از این بخش ها اگر دچار کوچکترین مشکلی شوند، عملکرد آسانسور مختل می شود.

بخش مکانیکی آسانسور که موتور مهم ترین قسمت آن را شامل می شود، مراقبت های خاصی می خواهد تا نیاز به تعمیرات را به حداقل برساند. از آنجایی که آسانسور های غذابر نتیجه زحمات افراد بسیاری را حمل و جابجا می کنند، می بایست با مراقبت های بی شمار همراه باشد. آسانسورهای غذابر در میان دسته بندی های موجود، در دسته آسانسورهای هیدرولیک محاسبه می شود. این آسانسورها خصوصیات قابل بررسی دارند که در ادامه به بیان آن ها خواهیم پرداخت.

آسانسور هیدرولیک غذابر چیست؟

پسوند هیدرولیک در علم مکانیک پس از هر کلمه ای که قرار گیرد، خبر از وجود سیالی می دهد. آسانسورهای هیدرولیک نیز به همین شکل هستند. درواقع برای شروع به کار این نوع آسانسورها از روغنی به درون پیستون روانه می شود و سبب جابجایی کابین خواهد شد. فشاری که روغن به سیلندر و پیستون وارد می کند، از طریق پمپ های مخصوص اعمال فشار به روغن، شیرهای صنعتی یا موتور اعمال می شود. فشاری که روغن به پیستون وارد می کند باعث می شود تا کابین به سمت بالا و پایین یعنی در مسیر عمودی انتقال یابد.

آسانسور غذابر

نحوه کار و کاربرد آسانسور هیدرولیک

اما نحوه کار آسانسور هیدرولیک به این شکل است که به محض روشن شدن موتور، پمپ آن با حرکت دورانی آغاز به کار می کند. سپس با چرخش پمپ، روغن از مخزن به جک وارد می شود و آسانسور غذابر به سمت بالا می رود. اکنون اگر کابین بخواهد به سمت پایین حرکت کند، روغن بایستی از مخزن به بخش درونی تانک روانه شود.

برای آنکه کارکرد آسانسورهای هیدرولیک با حرکت روانی همراه باشد، که از مزایای این آسانسورها نیز به حساب می آید، از شیلنگ هایی که دارای انعطاف بالا هستند، استفاده خواهد شد. این دسته از آسانسورها در سازه های تا 100 طبقه نیز قابل نصب و راه اندازی هستند و از این لحاظ بر بسیاری از انواع دیگر آسانسور برتری دارند. از این رو در سازه های بی شماری از قبیل بیمارستان ها، ساختمان های اداری و مواردی از این قبیل به کار می روند.

مزایای آسانسورهای غذابر هیدرولیک

این آسانسورها در برابر عملکرد تقریبا پیچیده ای که دارند و باید تحت مراقبت های ویژه قرار گیرند، بی تردید دارای مزایایی نیز هستند که صاحبان رستوران و مراکز مختلف آن را بر سیستم های دیگر حمل و نقل غذا ترجیح می دهند. در این قسمت می خواهیم به بیان مزایای آسانسورهای غذابر بپردازیم:

 عدم ایجاد سروصدا هنگام کار

یکی از ویژگی های منحصر به فرد آسانسورهای غذابر بی صدا بودن آن بیان می شود. اگر از آن دسته افرادی هستید که شنیدن نام آسانسور صداهای گوش خراش و آزاردهنده آن را برای شما تداعی می کند، پس بهتر است به این مزیت آسانسور غذابر توجه کنید. تکنولوژی خاصی که در آسانسورهای غذابر به کار رفته، درصدد رفع سروصدای حرکت کابین برآمده و این مورد آن را از هر لحاظ برتر از سیستم های دیگر کرده است.

حرکت روان و بی خطر

از آنجایی که آسانسورها اغلب با حرکات ناگهانی و خطرآفرین همراهند، صاحبان ساختمان هایی همچون رستوران ها آسانسورهایی را ترجیح می دهند که از چنینی خطراتی به دور باشند و غذا را کاملا سالم از طبقه ای به طبقه دیگر جابجا کنند. به همین دلیل انتخاب آن ها آسانسورهای غذابر خواهد بود که همواره حرکتی روان و مداوم به صورت هم تراز با طبقه مدنظر دارد.

آسانسور غذابر

عدم احتیاج به برق سه فاز

یکی از مزایای استفاده از آسانسور غذابر بی تردید عدم نیاز به برق سه فاز است. این در حالی است که آسانسورهای دیگر برای جابجایی و عملکرد صحیح خود هزینه ای برای خریدار و صاحب ساختمان به وجود می آورند تا برق سه فاز برای حرکت کابین تامین شود. این موضوع به دلیل هیدرولیک بودن این دسته از بالابرهاست که سبب محبوبیت این آسانسورها به شمار می آید.

نصب و راه اندازی در کوتاهترین زمان ممکن

در سازه هایی همچون دانشگاه و اداره جات نوع آسانسور اهمیت زیادی پیدا می کند؛ زیرا می بایست آسانسوری انتخاب شود که نصب آن چندان زمان و فضا را اشغال نکند و مشاغل را با اتلاف وقت روبه رو نسازد.

همچنین این موضوع برای تعمیر و سرویس آسانسور نیز صدق می کند. جالب است بدانید آسانسورهای غذابر با برخورداری از زمان نصب کوتاه نسبت به دیگر آسانسورها و راه اندازی سریع آن دقیقا چیزی است که شما از یک آسانسور انتظار دارید.

امنیت بالا نسبت به انواع دیگر آسانسور

آسانسورهای هیدرولیک تفاوت عمده ای با آسانسورهای کششی دارد که از ابتدایی ترین بالابرها در جهان به حساب می آیند. به این معنا که آسانسورهای کششی، همانطور که قبلا بیان کردیم، برای جابجایی بین طبقات از سیم بکسل و قرقره کمک می گیرند.

اما آسانسورهای هیدرولیک از این ویژگی فارغ هستند و با سیال کار می کنند. به همین خاطر امنیت بیشتری برای اجسام یا افراد در حال انتقال فراهم می آورند. در این شرایط که قرار است غذا میان طبقات طولانی جریان یابد، بی تردید یمنی آسانسور حرف اول را می زند. از این رو آسانسورهای غذابر مناسب ترین گزینه برای این کار خواهند بود.

عدم مصرف بیش از اندازه برق

از دیگر ویژگی های بسیار منحصر به فرد در آسانسورهای هیدرولیک که آسانسور غذابر را نیز شامل می شود، صرفه جویی در مصرف برق است. به این معنا که در آسانسورهای دیگر برای بالا و پایین آمدن کابین از طریق سیم بکسل، می بایست برق ورودی به موتور به مصرف برسد. اما در آسانسورهای هیدرولیک به دلیل اینکه خبری از سیم بکسل نیست مسیر رو به پایین به صورت خودکار و در حالت موتور خاموش انجام می شود. از این رو محبوبیت آن نیز دو چندان خواهد شد.

برخورداری از سیستم اضطراری

یکی از مشکلاتی که اغلب افراد با آسانسورها دارند و از این موضوع همواره احساس نگرانی می کنند، قطع جریان برق و از کار افتادن آسانسور است. اما جالب است بدانید در این زمینه نیز آسانسورهای غذابر به کمک شما می آیند و با استفاده از سیستم برق اضطرار از توقف کابین و باقی ماندن غذا در آن جلوگیری می کنند. درواقع آسانسورهای غذابر این تضمین را به شما می دهند که بدون نیاز به جریان برق مداوم بتوانید به سادگی غذاها را میان طبقات مختلف جابجا کنید و نگران قطع یا اتصال جریان برق نباشید.

آسانسور غذابر

و در آخر…

در این مقاله سعی کردیم به بیان نکات لازم درباره نحوه کار و ویژگی های آسانسور غذابر بپردازیم. این آسانسورها در دسته آسانسورهای هیدرولیک قرار می گیرند و وظیفه جابجایی کابین میان طبقات مختلف را سیالی بر عهده دارد. آسانسورهای غذابر برای انتقال غذا از آشپزخانه به طبقات بالاتر به کار می روند. همچنین از این آسانسورها در اداره جات، رستوران ها و مواردی از این دست استفاده می شود.

ویژگی های منحصر به فرد این نوع آسانسورها همچون ایمنی بالا و صرفه جویی در مصرف برق سبب جلب رضایت مدیران سازه های ذکر شده می شود. در صورتی که به شغل سرویسکاری یا نصب و راه اندازی آسانسور علاقه مند هستید، پیشنهاد می دهیم در دوره های آکام شایا البرز شرکت کنید. این دوره ها تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای برگزار می شود و شما را آماده حضور در بازار کار می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به بخش تماس با ما مراجعه کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پروژه ها


پروژه 8
پروژه 7
پروژه 6
پروژه 5
پروژه 4
پروژه 3

اطلاعات تماس


ساعات کاری


شنبه
8:00 تا 16:00
یک شنبه
8:00 تا 16:00
دو شنبه
8:00 تا 16:00
سه شنبه
8:00 تا 16:00
چهار شنبه
8:00 تا 16:00
پنج شنبه
8:00 تا 14:00
جمعه
تعطیل
در حال اعتبار سنجی لطفا منتظر بمانید ...