- کرج- میدان شهدا برج سلوک واحد 27
- info@akam-shaya.com
- 026-34090064
- تماس با ما
- ورود/ثبت نام
همانطور که می دانید و در مقالات دیگر مفصلا به آن اشاره کرده ایم، آسانسور های هیدرولیک از انواع بسیار رایج آسانسور و بالابر می باشند. این بالابر ها در واقع با استفاده از سیستم جک و هیدرولیک کار می کنند. نکته بسیار قابل اهمیت در خصوص آسانسورهای هیدرولیکی ، پاوریونیت می باشد.برای نصب آسانسور هیدرولیک در کرج با ما تماس بگیرید.
می دانید که آسانسور ها از قطعات و اجزای مختلفی تشکیل شده اند. شناختن این قطعات و اجزا می تواند در مواقعی که آسانسور نیاز به تعمیر و سرویس دارد، برای شما موثر باشد. پاوریونیت از قطعات و اجزای بسیار با اهمیت در آسانسورهای هیدرولیک می باشد. از آنجایی که خود این قطعه دارای زیر مجموعه هایی می باشد، تصمیم گرفتیم تا در مقاله ای مجزا به معرفی و بررسی آن بپردازیم. در ادامه با ما در آکام شایا البرز همراه باشید.
اگرچه در مقاله آسانسور هیدرولیکی چیست؟ به صورت کامل و مفصل به بررسی و معرفی آسانسور هیدرولیکی پرداختیم. اما برای معرفی پاوریونیت لازم است در اینجا نیز مقدمه کوتاهی ارائه کنیم. آسانسور های هیدرولیکی یکی از انواع آسانسورهای رایج در انواع پروژه ها می باشند. این نوع آسانسور ها از جک و پاوریونیت تشکیل شده و به دلیل داشتن سیستم هیدرولیکی، از امنیت نسبتا بالایی نیز برخوردار هستند.
در پاسخ به این سوال که آسانسور هیدرولیکی چیست؟ باید اشاره کنیم که آسانسور هیدرولیکی به آسانسوری گفته می شود که با نیروی فشار روغن کار می کند. آسانسورهای هیدرولیکی برای طول مسیر پایین و ظرفیت های بالا کاربرد دارند و نیرو و بار عمودی بر اسکلت ساختمان وارد نمی کنند. اما پاوریونیت هیدرولیک آسانسور و بالابر چیست و از چه اجزایی تشکیل شده است؟
همانطور که در قسمت مقدمه نیز به آن اشاره کردیم، آسانسور و بالابر های هیدرولیکی از قطعات و اجزای مختلفی تشکیل شده اند. از مهم ترین اجزا و قطعات آسانسور های هیدرولیک، پاوریونیت می باشد. در تعریف پاوریونیت باید اشاره کنیم که آسانسور هیدرولیک به وسیله یک پاوریونیت به کار انداخته می شود که معمولاً در موتورخانه یا زیرزمین ساختمان و یا برخی مواقع در خود چاه آسانسور قرار دارد.
با تمام تفاوت های ظاهری که پاوریونیت ها می توانند با یکدیگر داشته باشند، همه آنها در ساده ترین حالت دارای اجزا و قطعات زیر می باشند:
اما گفتیم که به دلیل این که پاوریونیت خود از بخش های مختلفی تشکیل شده است، لازم است در یک مقاله مجزا به بررسی پاوریونیت و بخش های مختلف آن بپردازیم. در پاسخ به این سوال باید اشاره کنیم که آسانسورهای هیدرولیکی توانایی به حرکت در آوردن کابین را از بخش نسبتا کوچکی به نام پاوریونیت دریافت می کنند که در واقع جعبه فلزی محکمی است که متعلقات بسیاری در داخل و همچنین روی آن وجود دارد. پاوریونیت هیدرولیک از بخش های مختلفی تشکیل شده است.
یکی از اجرای پاوریونیت هیدرولیکی تانک یا محفظه روغن می باشد. ابعاد محفظه بر حسب ظرفیت و سرعت آسانسور متفاوت است. هر یک از سازندگان آسانسورهای هیدرولیکی در حدود پنج تا شش نوع ابعاد مختلف محفظه پاوریونیت را طراحی و در دسترس دارند. این بخش کلیه روغن مورد نیاز سیستم هیدرولیک را در خود جای می دهد.
پاوریونیت در روی پایه ای سوار بوده تا از رطوبت زمین دور بوده و تخلیه روغن به سهولت میسر گردد. با توجه به اهمیتی که تمیزی روغن هیدرولیک دارد، در محکمی برای ریختن روغن دارد که در صورت بسته بودن باید مانع نفوذ گرد و غبار باشد و معمولا دارای نشان دهنده مقدار روغن است. در داخل محفظه روغن پاوریونیت، تعدادی پره های داخلی که ابعاد و شکل آنها به صورت خاص طراحی شده، قرار دارد تا ضمن تبادل حرارتی خوب، از ارتعاش و ایجاد سر و صدای بیش از حد و همچنین کف کردن روغن برگشتی جلوگیری نماید.
پاوریونیت هیدرولیک دارای تعدادی شیرها با تحریک هیدرولیک و تعدادی شیر با تحریک الکتریکی و شیرهای فشارشکن می باشد. ارتباط VALVE GROUP با تابلوی فرمان از طریق این شیرهای برقی امکان پذیر می باشد. وظیفه این شیر ها در واقع کنترل حرکت جک و آسانسور است. به نحوی که آسانسور با سرعت تعیین شده در جهت بالا و پایین حرکت کرده و ضمن حرکت دارای شیب ملایم بوده که در نتیجه آسانسور هنگام استارت و ایست فاقد شوک باشد. وظیفه دیگر گروه شیرها کنترل سطح فشار حداکثر و حداقل است ضمن این که کلیه موارد استاندارد آسانسور هیدرولیکی را پوشش دهد.
یکی دیگر از مهم ترین اجزا در پاوریونیت موتور و پمپ هیدرولیکی می باشد. وظیفه موتور الکتریکی به حرکت درآوردن پمپ روغن هیدرولیک است. نکته قابل توجه این است که انتخاب پمپ و موتور الکتریکی و به طور کلی پاوریونیت به عوامل متعددی بستگی دارد.
در آسانسورهای هیدرولیکی معمولاً، موتور الکتریکی و پمپ هیدرولیک در داخل محفظه روغن و به حالت غوطه ور هستند. در برخی از سیستم های هیدرولیکی کوچکتر موتور در بالای محفظه قرار دارد. برق مورد نیاز پاوریونیت برحسب ظرفیت و سایر عوامل، تک فاز و یا سه فاز است در آسانسور های ۳ نفره تا ۳ توقف از موتورهای تک فاز و ظرفیت های بالاتر (موتور های بالای ۴KW) از سه فاز استفاده می شود. قطعا پاوریونیت هیدرولیک آسانسور و بالابر ها دارای قطعات دیگری نیز می باشد. ما در این بخش به ذکر مهم ترین آن ها پراختیم.
آموزش آسانسور و پله برقی در کرج